HÚSZ ÉVE A CSALÁDOKÉRT

ALAPÍTVA 1999-BEN

Szakszerű segítséget adni párok és családok krízis- és konfliktushelyzeteiben. A tanácsadási szolgáltatást világnézettől és vallási hovatartozástól függetlenül bárki igénybe veheti. Információt és időpontot telefonon lehet kérni, egyeztetetni.

A segítők képzett házasság-, család- és életvezetési tanácsadók, a Magyar Családterápiás Egyesület tagjai, akiknek különböző alapszakmáik, kiegészítő terapeuta és konzultánsi képesítéseik vannak. Kötelesek rendszeresen részt venni szupervíziókon és továbbképzéseken. Segítséget kínálnak párkapcsolati és családi, valamint szakítással / válással kapcsolatos konfliktusok megértéséhez. Alkalmat teremtenek arra, hogy a gyerekek és szülők biztonságos keretek között fejezhessék ki saját nézőpontjukat. A konzultációk során ezekből kiindulva a terapeuták segítségével hatékony megoldások kidolgozására nyílik lehetőség.
A tanácsadás során folytatott beszélgetések tartalmát, a tanácsadói etikának megfelelően, az ott dolgozó team bizalmasan kezeli. A szolgáltatás nem ingyenes, de a szociálisan rászoruló családok számára a Remény Háza mögött álló Családért és Munkáért Keresztény Alapítvány támogatást nyújt.
Katolikus családok számára a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorláis Helynökség és a Remény Háza közötti megállapodás révén az egyházmegye nyújt támogatást.

MUNKATÁRSAK
 

Szászi Balázs
családterapeuta, szupervízor, 

Szásziné Fehérváry Anikó

mentálhigiénés szakember

családterapeuta, művészet terapeuta, 

pszichodráma vezető

Remény Háza - Szeged Pálfy u 40/B
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el